Velg språk

Søk

Nyhetsarkiv

 • EPD-generatoren for møbler blir web-verktøy

  22.05.2018
  Designindustrien inviterer bedrifter til å delta i et prosjekt for å flytte bransjens EPD-generator-software over til en fremtidsrettet web-løsning. Bli med på digital miljøsatsing!
 • '

  NCP + Snøhetta = skolestol av plastavfall

  22.05.2018
  Den sirkulære økonomien skal gi økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige fordeler, heter det. Dette har møbelprodusenten Nordic Comfort Products AS på Hemnesberget i Nordland tatt innover seg, og inngått samarbeid med Snøhetta for å omgjøre plastavfall til holdbare møbler.
 • '

  Miljødeklarasjoner for tekniske installasjoner

  15.05.2018
  VKE bransjemøte med tema miljødeklarasjoner for tekniske installasjoner, arrangeres 6. juni i Oslo. Arrangementet er gratis for VKE medlemmer, men krever påmelding for matbestilling. For ikke-medlemmer er prisen kr. 350,- for å dekke kostnader.
 • '

  Verdens premiere på automatisering av EPDer

  26.04.2018
  LCA.no ved Trond Edvardsen og Ole K. Iversen viste "live" for første gang automatisk arbeidsflyt mellom EPD genereringsverktøy og EPD operatør.
 • '

  Stor interesse for EPD-Norge sitt årsmøte

  26.04.2018
  Årets tema var automatisering og digitalisering. Et tema som er av stor interesse for alle som er involvert i EPDer, fra produsenter, EPD utviklere og brukere av EPDer.
 • '

  EPD-Norge på DIFI Frokostmøte med tema "Miljømerkeordninger og annen dokumentasjon"

  26.04.2018
  DIFI arrangerte frokostmøte, mest rettet mot offentlige innkjøpere, for å informere og assistere om hvordan miljøkrav kan og skal implementeres i offentlige anbudsprosesser. Et viktig tema som har stor interesse og som vil endre fremtidens anbud og fokus på valg av miljøvennlige løsninger.
 • '

  Årsmøte i EPD-Norge ble avholdt 10. april 2018

  12.04.2018
  Det var stor interesse for årsmøte i EPD-Norge som ble gjennomført i Næringslivets Hus i Oslo.
 • '
 • '

  ECO Platform – good to have it, valuable to join!

  20.03.2018
  Les nyhetsbrevet fra ECO Platform - Whoever believes in the life-cycle approach to assess environmental performance of buildings, knows that EPD are needed to provide the required data from the construction products to make an assessment on building level possible and realistic. Transparency is the key word.
 • '

  Endelig, EPD for pukk

  19.03.2018
  Franzefoss Pukk har utviklet og publisert EPD hos EPD-Norge for pukk/knust stein/tilslag. Dette er veldig bra og Franzefoss Pukk møter en stor etterspørsel i markedet for EPD på dette produktområdet.
Viser fra 11 til 20 av totalt 92 artikler

The Norwegian EPD Foundation

P.O. Box 5250 Majorstuen
N-0303 Oslo Norway
Telephone: +47 977 22 020
Email: post@epd-norge.no

Personvern/GDPR

Produktkategoriregler (PCR)